Сон Чжун Кі / Song Joong Ki

0 161

Ханґиль: 송중기

Стать: Чоловік

День народження: 19 вересня 1985

Знак зодіаку: Діва

Зріст: 178 см

Професія: актор, модель, телеведучий, коментатор

Місце народження: Теджон, Південна Корея

Агентство: History D&C Entertainment

Цікаві факти

song-joong-ki1У дитинстві мріяв представляти національну збірну на зимових олімпійських іграх зі шорт-треку.

До вступу в початкову школу, він настільки захоплювався акторством, що попросив віддати його в акторську академію.

У середній школі хотів стати диктором.

У 2010 році Сон Чжун Кі та редактор краси Хван Мін Ян разом написали книгу під назвою «Проект: Красива шкіра для чоловіків».

За місяць книга потрапила на перше місце в списку бестселерів того часу.

Чжун Кі записав OST для дорами «Хороший хлопець» (2012 р.), у якій знімався.

Актор намагається запам’ятовувати імена всієї команди на знімальному майданчику.

Сон Чжун Кі був дуже популярним серед дівчат у школі та в університеті.

У шкільні роки Чжун Кі був президентом школи.

Після вікторини на телеканалі KBS1 у юнака з’явилось фан-кафе.

Хлопець часто згадує про свого друга І Кван Су. Вони разом знімалися у шоу «Людина, що біжить».

Також І Кван Су був на весіллі старшого брата Сон Чжун Кі, тому що сам Чжун Кі знаходився в армії і не міг бути присутнім.

Актор неодноразово згадував, що не користується соціальними мережами. Його нова компанія History D&C Entertainment активно керує новим обліковим записом Сон Чжун Кі  у соціальних мережах і завантажує відео на їхній канал YouTube.

На одному з різдвяних виступів у 2009 році Сон Чжун Кі співпрацював з репером Outsider, де читав реп.

Актор не любить устриці.

Вважають, що зовнішність Чжун Кі ідеально підходить для історичних дорам.

Юність

Сон Чжун Кі народився в Теджоні. У нього є старший брат і молодша сестра.

Він займався шорт-треком і тричі брав участь у національних змаганнях як представник Теджона.

У другому класі середньої школи йому  прийшлося покинути спорт через травму щиколотки (в одному з інтерв’ю актор сказав, що причиною стало те, що такою діяльністю було б важко заробляти на життя).

Хлопець намагався компенсувати втрату улюбленого заняття навчанням.

Згодом оцінки Сон Чжун Кі покращились, він набрав 380 балів із 400 на національних випускних екзаменах.

Юнак хотів вступити на факультет театру та кіно. Однак батьки не схвалили це.

Тому Чжун Кі у 2005 році  вступив до університету Сонґюнґван (бізнес-адміністрування).

Коли був студентом, він працював на кампусній радіомовній станції, готуючись стати диктором.

Також Чжун Кі з’являвся на обкладинці журналу університету.

На другому курсі Сон Чжун Кі був гостем шоу «Вікторина Корея» на телеканалі KBS1.

Він з’явився в останню хвилину, замінивши іншого учасника, який на той момент захворів. Хлопець зміг продемонструвати свої знання, посівши друге місце в шоу.

Кар’єра

song-joong-ki11Сон Чжун Кі повернувся до мрії стати актором приблизно в той час, коли він навчався на третьому курсі університету.

Хлопець вступив до акторської академії, де провчився близько 7 місяців, і з’явивлявся як статист у деяких постановках.

Після того, як його обрав менеджер Кім Чжон Йон, він вступив у розважальне агентство Sidus HQ.

Ще до дебюту в Інтернеті він був популярним як ulzzang, після його появлення на шоу Mnet «Красень в незвичайній ситуації».

Сон Чжун Кі офіційно дебютував у фільмі «Крижана квітка», який вийшов у прокат у грудні 2008 року.

У цьому ж році актор з’являється ще у двох проєктах – «Любовні перегони» та «Моя дорогоцінна дитина».

Наступного року він з’явився в одній із частин фільму «П’ять відчуттів Ероса», та у дорамі про фігурне катання під назвою «Потрійний».

Також зіграв невелику, але помітну роль у серіалі «Чи буде сніг на Різдво?».

А ще юнак знявся у фільмі «Справа вбивства Ітевон», де грає роль Чжо Чжон Піля, вбитого студента коледжу. Його ім’я постійно з’являється у фільмі, але він не продовжував грати, оскільки став жертвою вбивства. Це було небагато, але це була важлива роль.

У 2010 Сон Чжун Кі зіграв роль ординатора відділення акушерства та гінекології у дорамі «Лікарі акушерства та гінекології»

Цього ж року він отримує головну роль у фільмі «Щирі лапи 2».

Актор почав набирати популярність з історичною дорамою «Скандал у Сонґюнґвані», яка вийшла в етер у 2010 році. Хоча він не був головним героєм у цьому творі, проте зіграв роль  Ку Йон Ха, вільного, багатого,  харизматичного плейбоя епохи Чосон, який полонив серця не тільки місцевих дівчат, а й глядачів.

Саме з цього моменту його почали визнавати. Сон Чжун Кі зміг продемонструвати свою майстерність, чим відкрив собі шлях до нових можливостей.

З серпня 2009 року по листопад 2010 року він був ведучим музичної програми «Музикальний банк», і з тих пір проводив різні церемонії нагородження.

З липня 2010 року він 10 місяців працював постійним ведучим у телешоу «Людина, що біжить».

У 2011 Чжун Кі зіграв роль молодого короля Седжона у «Дерево з глибоким корінням». Хоча його участь обмежувалась тільки чотирма епізодами, він ретельно підготувався до своєї ролі. Завдяки цьому до нього почали ставитися серйозніше, ніж до просто красивого актора.

Цього ж року Сон Чжун Кі отримує роль безробітного хлопця в романтичній комедії «Скнари», де його партнеркою стає Хан Є Силь.

У грудні взяв участь у документальному серіалі про природне середовище «Сльози Антарктики» як коментатор.

А ще як актор дубляжу працював над мультфільмом «Ріо». Чжун Кі озвучував персонажа Блу.

2012 року актор вперше зіграв головну роль у серіалі «Хороший хлопець».

Цього ж року Сон Чжун Кі разом з Пак Бо Йон знімається у фільмі «Хлопець-вовк», де він отримує головну роль – результат експерименту, людина-перевертень. Складність цього персонажа у тому, що це була німа роль, актор майже не отримав реплік.

Ця кінокартина б’є рекорди по касових зборах, а також з’являється на багатьох кінофестивалях, у тому числі в Торонто та Ванкувері. Чжун Кі все більше набуває слави.

У лютому 2013 року Сон Чжун Кі перейшов у Blossom Entertainment , де його менеджер Кім Чжон Йон був директором, оскільки його ексклюзивний контракт із штабом Sidus закінчився у лютому 2013 року.

song-joong-ki-army27 серпня 2013 р. актор розпочав обов’язкову військову службу, він вступив до 102 підрозділу воєнного табору у Чунчхоні, провінція Канвон.

Демобілізувався 26 травня 2015 року в місті Косон, провінція Канвон, Південна Корея.

Після армії у 2016 Сон Чжун Кі повертається з дорамою «Нащадки сонця» у ролі капітана Ю Сі Чжіна, який закохується у хірурга Кан Мо Йон, її зіграла Сон Хе Ґьо.

Ніхто не очікував побачити його в образі солдата, оскільки попередні ролі були доволі протилежні. Однак це викликало вибухову популярність.

Того року він виграв премію Baeksang Arts Award за найпопулярнішого актора, а також отримав Daesang на премії KBS Drama Awards.

Телесеріал здобув велику славу не тільки в Кореї, а й в Китаї, Японії та інших країнах.

2017 року Сон Чжун Кі зіграв роль борця за незалежність у дорамі «Прикордонний острів» разом із Хван Чжон Міном та Со Чжи Сопом.

2019 року отримує головну роль у фантастичній дорамі «Хроніки Асдаля», де його партнеркою стає Кім Чжі Вон.

2021 року зіграв холоднокровного консильєрі італійської мафії Вінченцо Кассано, що повертається до Кореї, у кримінальній дорамі «Вінченцо».

 

Приватне життя

На даний момент Сон Чжун Кі не одружений.

Його першим коханням стала дівчина, яка ходила з ним в одну академію. Вони дружили, а потім почали зустрічатися. Однак вона покинула його на 103-ій день їхніх відносин.

Одного разу актор сказав, що чув про те, що вона одружилась.

Своїм ідеальним типом Сон Чжун Кі назвав Хон Ин Хі, тому що вона жіночна і холодна водночас.

Він також зізнався: «Я вперше поцілувався, коли навчався у середній школі. Це було на автобусній зупинці».

5 липня 2017 року актор зробив несподіване оголошення про одруження зі своєю партнеркою по дорамі «Нащадки сонця» Сон Хе Ґьо.

Ще швидше ходили чутки, що ця пара зустрічалася у Нью-Йорку, проте їх спростували.

Згодом були опубліковані фотографії Сон Чжун Кі та Сон Хе Ґьо на Балі, однак агенства знову це спростували.

У своєму фан-кафе актор розповів про свої почуття та про те, що закохані приховували свої відносини через обережність, оскільки це стосується не тільки їх двох, а ще й їхніх сімей.

Однак вирішили розказати новину своїм фанатам швидше, ніж це зроблять репортери.

31 жовтня 2017 року в готелі «Сілла» відбулося приватне весілля.

Але через два роки чутки про розлучення поширилися в китайських ЗМІ. Причиною стало те, що на пальці Сон Хе Ґьо, яку бачили  в аеропорту, не знайшли обручки.

27 червня 2019 року оголосили, що пара розлучається.

Це було великим потрясінням, оскільки зіркове подружжя привернуло багато уваги.

Як виявилось, заяву про розлучення до Сеульського суду подав Сон Чжун Кі, після чого сповістив про своє рішення ЗМІ.

Однак актори заявили, що хочуть гладкого розлучення, без критики один одного.

Фільмографія

Фільми

2008 – A Frozen Flower / Крижана квітка

2009 – Five Senses of Eros / П’ять відчуттів Ероса

2009 – Where the Truth Lies / Справа про вбивство в Ітевоні

2010 – Hearty Paws 2 / Щирі лапи 2

2011 – Penny Pinchers / Скряги

2012 – The Grand Heist / Велике пограбування

2012 – A Werewolf Boy / Хлопець-вовк

2017 – The Battleship Island / Прикордонний острів

2021 – Space Sweepers / Космічні чистильники

 

Дорами

2007 – Get Karl! Oh Soo Jung / Отримати Карла! О Су Чжон

2008 – Love Racing / Любовні перегони

2008-2009 – My Precious Child / Моя дорогоцінна дитина

2009 – Trimple / Потрійний

2009 – My Fair Lady  / Моя прекрасна леді

2009 – Will It Snow For Christmas? / Чи буде сніг на Різдво?

2010 – Obstetrics and Gynecology Doctors / Лікарі акушерства та гінекології

2010 – Sungkyunkwan Scandal / Скандал у Сонґюнґвані

2011 – Tree With Deep Roots  / Дерево з глибоким корінням

2012 – The Innocent Man / Хороший хлопець

2016 – Descendants of the Sun / Нащадки сонця

2016-2017 – The Sound of Your Heart / Звук твого серця

2017 – Man to Man / Віч-на-віч

2019 – Arthdal Chronicles  / Хроніки Асдаля

2021 – Vincenzo / Вінченцо

2022 – The Chaebol’s Youngest Son / Молодший син чеболів

Залишити відгук

Вашу ел. пошту не буде опубліковано.

Дякуємо за вашу думку.