Со Кан Чжун / Seo Kang Joon

3 692

Ханґиль: 서강준

Стать: Чоловік

День народження: 12 жовтня 1993

Знак зодіаку: Терези

Зріст: 183 см

Професія: актор, модель, співак (гурт 5urprise)

Місце народження: Ґунпо, Кьонґі-до, Південна Корея

Агентство: Man of Creation (M.O.C) (з 2020)

Справжнє ім’я: І Син Хван / Lee Seung Hwan / 이승환

Цікаві факти

Со Кан Чжун Seo Kang JoonІснувало повір’я, якщо за сценічне ім’я взяти ім’я менеджера знаменитості, станеш популярними. Ще в той час, коли І Син Хван був у тому ж агентстві, що і актор Ха Чжон У, він вирішив обрати ім’я менеджера Ха Чжон У, як своє сценічне ім’я – Со Кан Чжун.

Со Кан Чжун також є членом К-поп хлопчачого гурту 5urprise, який дебютував у 2013. 5urprise – це перший в історії південнокорейський гурт, до складу якого входять п’ять акторів: Ю Іль, Со Кан Чжун, Ґон Мьон, Кан Те О та І Те Хван.

Со Кан Чжун дружить з Ча Ин У з ASTRO.

Актор грає на фортепіано.

Со Кан Чжун любить дивитися фільми, особливо бойовики.

Хобі Со Кан Чжуна – верхова їзда, теніс та гольф.

Актор любить котів. У нього вдома їх кілька.

З моменту дебюту і дотепер актор підкачав свої м’язи. Особливо з 2018 року його біцепси та розмір плечей значно збільшилися.

У нього убивчий прес. За інформацією його колишнього агентства Fantagio, чудовий прес актора – результат енергійних тренувань та здорового харчування.

Природний колір очей Со Кан Чжуна світло-коричневий. Окрім порівняння з вампірами через їх карамельний відтінок, деякі шанувальники також називають їх “Медовими очима”.

Со Кан Чжун – шанувальник природи. Він любить спостерігати за заходом сонця.

Юність

Со Кан Чжун Seo Kang JoonСо Кан Чжун народився у місті Ґунпо провінції Кьонґі. Виховувався разом зі старшою сестрою.

Актор був милим ще з дитинства.

Коли йому виповнилося вісім, почав навчатися грі на фортепіано і продовжував навчання наступні сім років.

У 17 років його відправили на навчання у Малайзію до Міжнародної школи Іпо, де він провів 17 місяців.

Після закінчення школи актор вивчав театральне мистецтво у коледжі Дон Сеул.

Со Кан Чжун каже, що його батьки змусили його вчитися грі на фортепіано та навчатися за кордоном, але він їм вдячний за те, що вони дозволили йому отримати чудовий досвід.

Коли він сказав батькам про свою мрію стати актором, вони не були проти. Але йому довелося влаштуватися на роботу на неповний робочий день, щоб забезпечувати себе, оскільки батьки не давали грошей.

Єдиною допомогою батьків було те, що вони дозволили йому спати в їхньому будинку.

До того, як стати актором, Со Кан Чжун брав участь у кількох модельних проєктах. Як модель, він дебютував у 2010-2011 для каталогів, брав участь у модних показах на подіумі.

Кар’єра

Со Кан Чжун Seo Kang JoonЯк актор, Со Кан Чжун дебютував у 2012 році і грав епізодичні ролі у різних телевізійних серіалах.

Його акторські здібності вперше були визнані, коли він зіграв важливого персонажа у дорамі «Підозріла економка».

Прорив у кар’єрі актора стався у 2014 році, коли він зіграв вирішальну роль у романтичній дорамі  «Хитрість одинокої пані». Вдало зіграна роль принесла актору першу нагороду «Найкращий новий актор» 7-ї Korea Drama Awards.

У 2014 він також зіграв у дорамі «Що трапилося з моєю сім’єю?».

Потім Со Кан Чжун з’явився у романтичному фільмі під назвою «Моя любов, моя наречена» – римейку однойменного хіта 1990 року. Хоча цей фільм став хітом, Со запропонували лише незначну роль.

У 2014 актор приєднався до акторського складу шоу «Сусіди по кімнаті» мережі SBS. Це реаліті-шоу, в якому 11 знаменитостей повинні були жити разом в одному будинку.

У 2015 році Со Кан Чжун зіграв у дорамі «Чудова політика» і отримав нагороду «Гаряча зірка».

У 2016 році Со Кан Чжун зіграв піаніста у «Сирі в мишоловці». Його роль у дорамі принесла йому популярність, а також ще одну нагороду. Його кучеряве каштанове волосся, горіхові очі, вміння грати на фортепіано і чудова акторська гра полонили багато сердець.

2016 рік виявився вдалим для Со Кан Чжуна. Він також знявся у корейській екранізації популярного американського чорного комедійного серіалу «Антураж». Телесеріал зазнав комерційної невдачі, але надав Со Кан Чжуну інші акторські можливості, які допомогли йому у його кар’єрі.

Потім він працював у реаліті-шоу під назвою «Закон джунглів в Тонґа», яке транслювалося на SBS.

У 2018 році Со Кан Чжун знявся у науково-фантастичній дорамі «Ти теж людина?», де зіграв дві ролі: багатого спадкоємця і робота. За що отримав «Нагороду за майстерність».

Того ж року він знявся у романтичній комедійній дорамі «Третя чарівність».

У 2019 році актор зіграв роль поліцейського у трилері від OCN «Спостерігач».

На початку 2020 року завдяки Со Кан Чжуну наші серця завмирали у дорамі «Я піду до тебе за гарної погоди», де він знімався разом з Пак Мін Йон. Завдяки бездоганним акторським навичкам Со Кан Чжуна, його персонаж Ин Соб завоював багато прихильниць.

Приватне життя

Со Кан Чжун Seo Kang JoonАктор неодружений.

Про стосунки Со Кан Чжуна відомо не багато.

Одна з чуток виникла після того, як він написав у своєму Facebook, що був у стосунках з кимось 100 днів. Актор сказав, що дівчина з тієї ж галузі, але вони розлучилися через напружений графік. Говорили, що та дівчина, насправді, – це Еліс з Hello Venus. Що було популярним припущенням, оскільки вони розмістили спільне фото.

Агентство це спростувало та уточнило, що його подруга була стажеркою з іншого агентства, і вони більше не зустрічаються.

Як відомо, у Со Кан Чжуна зараз немає дівчини, він зосереджений на своїй кар’єрі.

Ідеальний тип Со Кан Чжуна: «Дівчина, яка гарна, коли посміхається».

Але найважливіше для нього – наскільки добре вони зможуть спілкуватися один з одним. Він також зазначив, що вік для нього не має значення.

Сам актор любить показувати свої почуття та інтерес ніжною поведінкою та увагою.

Фільмографія

Фільми

2014 – My Love, My Bride / Моя любов, моя наречена

2015 – The Beauty Inside / Внутрішня краса

2015 – Summer Snow / Літній сніг

Дорами

2012 – To The Beautiful You / Тобі прекрасному

2013 – After School: Lucky or Not / Побачимось після школи

2013 – Good Doctor / Хороший лікар

2013 – The Suspicious Housekeeper / Підозріла економка

2013 –  Haneuljae’s Murder / Вбивство Хан Иль Чже

2014 – Cunning Single Lady / Хитрість одинокої пані / 7-а Korea Drama Awards: Кращий новий актор

2014 – What Happens to My Family? / Що трапилося з моєю сім’єю?

2014 – The Best Future / Краще майбутнє

2015 – Splendid Politics / Чудова політика / 8-а Korea Drama Awards: Гаряча зірка

2015 – To Be Continued / Далі буде

2016 – Cheese in the Trap / Сир у мишоловці / 1-а Asia Artist Awards: Нагорода за професіоналізм

2016 – Entertainer / Шоумен

2016 – Entourage / Антураж

2018 – Are You Human Too? / Ти теж людина? /32-га KBS Drama Awards: Нагорода за майстерність (актор середньотривалої дорами), Краща пара разом з Ґон Син Йон

2018 – The Third Charm / Третя чарівність

2019 – Watcher / Спостерігач

2020 – I’ll Go to You When the Weather Is Nice / Я піду до тебе за гарної погоди

3 коментарі
  1. Лейна коментує

    Моя зая:-*

  2. Зоя коментує

    Вперше відзначила для себе цього актора в дорамі “Сир в мишоловці”, потім не відразу впізнала його в “Ти теж людина”. І те, і те сподобалось.

  3. Вероніка коментує

    Шкода, що ви не згадали чудовий фільм “Вбивство в Ханильчже” 2013 року. Настільки чудовий фільм, що вартий уваги

Залишити відгук

Вашу ел. пошту не буде опубліковано.

Дякуємо за вашу думку.